tiistai 19. marraskuuta 2013

Tuhlaajatytöt vauhdissa

Pääsin kuin pääsinkin Tampereelle asti. Tosin melkein myöhästyin junasta, mutta ehdin kuitenkin. Junassa selvittelin auton tilannetta. Ensin soitto korjaamolle, jossa neuvottiin selvittämään, kattaisiko autovakuutus hinauksen korjaamolle. Soitto vakuutusyhtiöön kannatti: koska minulla on autossani kevytkasko, vakuutus kattoi sekä auton hinauksen korjaamolle, että junalipun Tampereelle, koska matkani oli keskeytynyt. Tänä syksynä vakuutuksista on tosissaan ollut hyötyä! Nyt auto on hinattu korjaamolle ja odotan soittoa, mitä korjaus maksaisi ja kannattaisiko se. Joka tapauksessa aion hankkiutua jatkossa autosta eroon ja ostaa uuden. Haaveissa olisi joku neliveto, jolla pärjää sitten pohjoisessa.

Tänään oltiin Elinan kanssa kaupungilla. Tampereella on sateinen ja harmaa keli. Kävimme lounaalla Marusekissa syömässä sushia, niinkuin varmaan joka kerta kun ollaan Ellun kanssa liikenteessä! Oli taas aivan ihanaa! Olisipa Sallassakin sushi- paikka. Maruseki on pakollinen ruokapaikka Tampereella käydessäni.


Marusekin jälkeen suuntasimme Ikeaan. Tarkoitus oli taas katsella vähän vaan, mutta ylllätys yllätys kärry tuli täyteen tavaroita. M varmaan repeää nauramaan kotona kun näkee miten on homma lähtenyt hanskasta. Ja kaikki tavarat TÄYSIN tarpeellisia! Ikeassakin oli joulumyynti pärähtänyt käyntiin. En kylläkään löytänyt oikein joulutavaroita ostettavaksi, eiköhän tilanne tule korjattua lähipäivinä muissa kaupoissa.






Ellun luona tehtiin savulohisalaattia, herkullista! Nyt otetaan vähän lepiä ja illalla mennään leffaan katsomaan Leijonasydäntä. Tajusin juuri, että olen käynyt elokuvissa viimeksi yli vuosi sitten! Aikamoista! On kyllä mukava olla taas Tampereella!


Salaattiin laitettiin rucolaa, kurkkua, kirsikkatomaattia, suippopaprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, avokadoa, savukirjolohta ja cashew- pähkinöitä

1 kommentti:

  1. Ikäviä tämmöiset, että joutuu soittamaan apua kun auto jää välille. Minulle usein sattuu ja tapahtuu. Pitäisi varmasti tallentaa 24h hinauspalvelun numero puhelimeen, ihan varmuuden vuoksi. Ihania joulujuttuja näytti olevan tuola Ikeassa.
    https://www.hinauspalvelujuhajuutinen.fi/

    VastaaPoista