sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Happy Bday

Tullut taas pientä taukoa blogista. Arkipäivinä ei saa päivitettyä blogia. Osittain siksi kun päivisin väsyttää (kaamosmasennus?) ja osittain siksi , että arkisin ei kauheesti tule mitään kirjoitettavaakaan. Alkuviikko meni ankeissa tunnelmissa kun lumet sulivat ja oli märkää ja pimeää. Loppuviikosta tuli uusi lumi, joka hieman piristi. Myös M:lla meni alkuviikko porohommissa, joten päivät tuntuivat entistä tylsemmiltä. Onneksi loppuviikosta helpotti.





Eilen juhlittiin M:n synttäreitä. Yllätyksenä P tuli meille viikonlopuksi ja teimme aamulla synttärikakun ja M sai lahjansa. Loppupäivä menikin lampaiden kanssa, niille tehtiin uuteen lampolaan aitaukset ja eroteltiin karitsat aikuisista. Illalla saunottiin ja syötiin herkullista poron ulkofilettä.









Tänään on ohjelmassa hirvipeijaiset, eli luvassa hirvikäristystä! Lisäksi menen tänään ratsastamaan.

Toivottavasti lunta tulee lisää, tämä vuodenaika on minulle henkilökohtaisesti vaikeinta aikaa kun valon määrä on minimissään. Töistä tullessa tulee pimeä aina vaan aikaisemmin. Pientä piristystä antaa tammikuulle suunniteltu Aasian matka, kohde on vielä auki. Pitää varmaan myös alkaa koristelemaan kotia joulua varten, jospa siitä saisi piristystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti