maanantai 18. marraskuuta 2013

Rellun viimeiset kilometrit

Loma on pärähtänyt käyntiin. Viikonloppu meni hurjaa vauhtia. Perjantaina pääsin illalla myöhään Ouluun, matkalla toimitin lihoja kavereille. Lauantaina oltiin kaupungilla ja olipa ihanaa päästä pitkästä aikaa kaupoille! On se vähän sairas se tunne, kun nauttii nähdä kaikkia ihania tavaroita ja esineitä ja vaatteita kaupoissa. Varsinkin nyt kun moneen kauppaan oli tullut myyntiin joulukoristeita! Sain vielä pidettyä malttini eikä lähtenyt mopo vielä hanskasta. Säästelen paukkuja sitten Tampereelle.

Lauantaina oltiin synttäreillä Walhallassa, joka on siis Oulun lääkiksen kiltatalo Nallikarissa. Olipa villiä olla siellä pitkästä aikaa! Vanhoja hyviä muistoja. Lisäksi on tullut kuluneeksi 10 vuotta siitä kun aloitin opintoni, joten juhlimme samalla myös tätä merkkipaalua. Kameran jätin suosiolla kotiin ettei mene rikki joten mitään edustuskelpoisia kuvia ei ole tarjolla.

Eilinen menikin lorvaillessa ja voimia kerätessä. Illalla oli tarkoitus lähteä ystäväpariskunnalle kyläilemään, mutta vanha uskollinen Relluni päätti että yhteinen taipaleemme on kuljettu. Tänään yritin uudelleen, takarengas ei pyörinyt ollenkaan ja päätin luovuttaa. Vuosi sitten jo huoltomies sanoi, että jarrurumpu on menossa rikki ja edessä olisi 1000 euron remppa. Autoni on siis ollut jatkoajalla vuoden. Silloin sanottiin, ettei tule kestämään Lapin reissuja, mutta vanha Rellu kesti yllättävän kauan. Nyt sitten junalla Tampereelle ja katsotaan, löytyisikö jostain uusi auto tilalle. Eli pankin kanssa autolainaneuvotteluun. Eli jos joku haluaa ostaa itselleen "pientä remppaa" vaativan auton, niin viestejä saa laittaa!

Tästä se loma jatkuu. Tampere, here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti