perjantai 22. marraskuuta 2013

Borta bra, hemma bäst

Kotona ollaan! Monien selkkausten jälkeen autonvaihto jäikin tekemättä. Uusi auto poltteli erittäin pahasti koko viikon ja minulla oli pitkästä aikaa todellinen autokuume! Isäni ja veljeni kävivät jo Lahdessa koeajamassa pari autoa ja oli viittä vaille etten lähtenyt sinne allekirjoittamaan kauppakirjoja. Sitten korjaamolta soitettiin Oulusta että autosta oli mennyt vain takalaakeri ja selvisin remontista 200 eurolla. Pikkasen hajotti raahata Ikean säkkejä sitten junassa! Eilen illalla siis lähdin Tampereelta Ouluun ja tänään hain auton huollosta. Pyysin anteeksi Rellulta että olin niin häikäilemättä sitä heti jättämässä. Se saa siis palvella meitä toistaiseksi. Katsotaan sitten keväällä uudestaan autoasioita.

Annan ja Ollin luona oli tarjolla keskiviikkona Pulled pork- hampurilaisia eli revitystä, ylikypsästä porsaanlihasta tehtyjä hampurilaisia. Possu oli uunissa muhimassa koko päivän ja illalla sitten syötiin. Oli kyllä taas erittäin hyvää! Sämpylät paahdettiin uunissa ja väliin laitettiin possua, salaattia, suolakurkkua, turkkilaista jugurttia, tomaattia, sinappia, sipulia ja bbq- kastiketta. Nam nam!





Paluumatkalla Oulusta poikkesin ihanaan Sisustusliike White Houseen, joka on Kiimingissä. Olen monta kertaa ohi ajaessani ajatellut että pitäisi poiketa liikkeessä mutta aina kello on ollut niin paljon ettei liike ole ollut auki. Nyt olin liikkeellä jo valoisalla ja pysähdyin siellä. Käynti ei ollut turha: sieltä mukaan tarttui ihana tähtikangas pöytäliinaa varten ja jouluinen tyynyliina. Muutenkin liike oli täynnä kaikkia ihania tavaroita, voi olla että toistekin täytyy siellä pysähtyä! Tätä liikettä voin suositella kaikille ohi ajaville lämpimästi!










Lisäksi käytiin Assin kanssa tänään vielä sekoilemassa Kärkkäisellä ennen kuin lähdin ajamaan ja auto oli täynnä joulukoristeita. Katsotaan, mitä M sanoo tästä joulumaasta sitten. Laitoin jo Ikeasta ostetut tuoksukynttilätkin palamaan. Huomenna alkaa sitten sisustaminen. Tänään täällä odotti mies, koira ja lämmin sauna, voiko olla parempaa? Huomenna voisi korkata hiihtokauden. 

Hauskaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti