perjantai 29. marraskuuta 2013

Hrrrrrr..........

Perjantai-illan pikainen blogin päivitys. Viikko on mennyt töissä, tällä viikolla oli keskiviikko-torstai-yönä päivystys Kemijärvellä. Pakollinen rasti taas. Mitä vähemmän tekee yöpäivystyksiä, sitä vaikeammalta tuntuu aina lähteä valvomaan. Yö oli rauhallinen, mutta stressin vuoksi uni ei tullut silmään ja pyörin klo 4 astiin hereillä. Olipa tosi kiva ajella aamulla Sallaan lumisateessa ja tehdä vielä työpäivä päälle! Ihmeen pirteänä sitä sitten kuitenkin oli aamusta.

Täällä on tullut kauheat määrät lunta viime päivinä. Ei ehditty välissä kolata pihaakaan, joten eilen M sai vetää traktorilla pihan sileäksi kerralla. Nyt on sitten helpompi taas kolata jos tulee lunta lisää, toivottavasti vähemmän kerralla. Tänään oli sitten kunnon pakkanen, enimmillään -18! Ollaan tehty lumilyhtyjä pihalle ja on kyllä kaunista! Tänään en ehtinyt valoisan aikaan ottamaan kuvia, harmi. Tässä kuitenkin viime päiviltä kuvia. Eikö ole raju tuo maakellari johon on valoilla tehty sydän?






Tänään Sallassa oli joulunavaus. Liikkeissä oli ohjelmaa, koululaiset olivat laulamassa kaupoissa ja Hopeaharjun vanhainkodillakin. Harmittaa kun missasin tämän. Ensi vuonna voisivat tulla esiintymään terveyskeskuksen aulaankin! Joulupukkikin olisi ollut paikalla Rajakievarissa, sinnekään en ehtinyt kun töiden jälkeen menin käymään kampaajalla. Täällä on kiva, kun varaa kampaaja-ajan, niin yleensä saa ajan jo samalle viikolle. Eipä onnistunut moinen Tampereella. Ja hintakin on paljon edullisempi. Tällä kertaa ei tehty mitään radikaalia, lähinnä leikattiin kuivat latvat pois.

Huomenna on Kittilässä ystäväni häät, kiva päästä juhlimaan! Katsotaan, saanko siltä reissulta sitten kuvia. Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihanan jouluista siellä! Täällä ei edelleenkään oo näkynyt lunta :/

    VastaaPoista
  2. Juu, oon kyllä joulufiiliksillä ihan täysillä! Lunta ja pakkasta riittää ;) Iso plussa siis täällä asumisessa!

    VastaaPoista