maanantai 19. elokuuta 2013

Isolla kirkolla

Viikonloppuna olin Oulussa. Juhlimme ystäväni Juhan yllätyssynttäreitä. Menin jo perjantaina Assille ja Timolle yöksi ja aamulla yllätettiin kavereitten kanssa synttärisankari! Ulko-ovella laulettiin, mikäpä muukaan biisi kuin Albatrossi. Siitä sitten lähdettiin keilaamaan Heinäpäähän. Juha sai kyydityksen Ladan takapenkillä.



Juhan muilutus Ladan takapenkillä, huomaa auton radio (=peltarit)




Kaatotyyliä

Keilailun jälkeen mentiin syömään yhteen suosikkipaikoistani, Crecianiin, joka on myös Heinäpäässä. Crecianista saa mielestäni parasta kreikkalaista ruokaa! Söin rosvopaistia fetasalaatilla, nami! Syönnin jälkeen oli tunti tehokasta shoppailuaikaa, joka vietettiin tyttöjen kanssa Stockalla, kun pojat painelivat Leskiseen nesteyttämään itseään.

Crecianissa
Kleftiko eli rosvopaistia salaatin, pitaleivän ja tzazikin kanssa


Shoppailun jälkeen päivä jatkui paint ballilla. En ollut koskaan aiemmin käynyt sotimassa värikuulilla ja täytyy sanoa, että alkuun kyllä jännitti aika kovasti. Kun peli alkoi, niin teki mieli vain maastoutua jonkin heinäpaalin taakse ja odottaa että peli loppuu. Eka osuma tulikin aika nopsaa kylkeen ja teki kipeää! Tänään on komea mustelma osumakohdassa. Pikkuhiljaa pelissä sitten rohkaistui ja onnistuin jopa ryöstämään lipun toiselta joukkueelta ja tuomaan sen oman joukkuuen kotipesään. Mieletön fiilis! Mutta ei olis tästä likasta sotimaan jos sellainen tilanne tulis.

Punaisten joukkue

 
Lada pärjäsi kenttäolosuhteissa
Paint ballin jälkeen mentiin Mäkelöiden residenssiin saunomaan ja grillaamaan. Oli kyllä kivat juhlat ja kiva nähdä porukka koossa taas pitkästä aikaa! Tarvii ruveta miettimään, missä olisi seuraava kokoontuminen?

Eilen sitten alkoi ratsastusharrastus. Käytiin siis Outisen Ratsastuskeskuksessa, joka sijaitsee 12 km Kemijärveltä Sodankylään päin. Alkuun jännitti kun edellisestä kerrasta hevosen selässä on kulunut 3 vuotta. Nopeasti asiat palautuivat hevosen selässä mieleen ja olin kyllä tosi innoissani tunnin lopussa! Ainut vaan, että molemmissa käsissä nimettömissä on komeat rakkulat tällä hetkellä, ei ollut hanskoja käyttöön eilen. Täytyykin etsiä hanskat jostain kaupasta! Tällä hetkellä joka paikkaan särkee, mutta eiköhän se nopsaa taas helpota. Innolla taas ensi sunnuntaina ollaan menossa! Tästä se huippuratsastajan ura vielä aukenee! Haaveissa siintää se oma hevonen.




Myös laukkaaminen sujui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti