lauantai 31. elokuuta 2013

Invailua

Olin eilen ratsastamassa. Juuri kun ehdin sanoa ohjaajalle, että kun menee hevonen niin nätisti ja rauhallisesti, niin sitten tulikin takapakkia! Laukannosto ei onnistunut ja tultiin täysiä mutkaan. Satulavyö taisi olla löysällä ja satula pyörähti ympäri ja minä lensin persus edellä tonttiin. Ilmat meni aika tehokkaasti pihalle ja tarvi keräillä hetken aikaa itseäni sieltä maasta. Pystyin kävelemään kentältä pois, mutta sitten tuntui, ettei jalat oikein kanna ja oli pakko lähteä Lapponiaan.

Lapponiassa sain kipupiikit, joista ei oikein ollut apua, joten lähdin sitten lanssilla Rovaniemelle kuvauksiin ja kipulääkitykseen. Onpa hyvä itsekin olla potilaan asemassa, olo oli todella avuton. Tuntui oudolta maata ambulanssin paareilla ja olla muiden avustettavana. Pissallakaan ei uskaltanut käydä yksin. Sain aivan ihanaa palvelua Lapponiassa ja lanssissa soi YLEX:n ohjelma Parasta ennen, joka piti mielen positiivisena. Loppubiisinä vielä Rovaniemelle saavuttaessa soi Den glider in! Harmi, että nauraminenkin sattui lantioon.

LKS:ssa kävin lantion kuvauksissa ja selvittiin ilman murtumia. Yön olin kipulääkityksessä osastolla ja aamulla pääsin sauvojen kanssa kotiin. Täällä on nyt liikuttu hitaasti. Täytyy katsoa, että jos alkuviikosta on vielä tällaiset kivut, niin sitten pitää mennä vakuutuksen turvin magneettikuviin. Vaikka toisaalta, jos jotain löytyisikin, niin hoitona on todennäköisesti kuitenkin lepo ja kipulääkitys. Pahinta tässä on se, että minulla alkoi juuri kahden viikon loma ja tarkoitus oli lähteä tiistaina Sloveniaan seuraamaan koripallon em- kisoja. Toivotaan, että kuntoudun siihen mennessä kävelykykyiseksi!

Rakas avokkini otti minusta kotiintulokuvan:

Halusin ehdottomasti lähteä kotiin Lapponiasta saaduilla housuilla ;)

Kiitokset Lapponian, Kemijärven lanssin ja LKS:n porukalle hyvästä hoidosta!



1 kommentti:

  1. Tuttu juttu, avuton olo ja lanssi, ei toki mitään kehuttavaa. Lääkärinä se on hyvä.. no hyvä ja hyvä.. nähä sekin puoli.. Ja juuri kun sinulla alkoi se ratsastushommakin. Toivotaan ettei pahempaa löydy ja tuskin nyt onkaan kun voit ehkä hieman ainakin kävellä. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista