tiistai 6. elokuuta 2013

Home is where your heart is

Tämä tyttö on asettunut Sallaan! Viikonlopun muutto oli aika tiukka urakka, jota ei ihan mielellään ihan heti uudelleen tekisi. Perjantaina kaverit tulivat avuksi ja vietiin suurin osa tavaroista muuttoautoon. Siihen päälle vietettiin läksiäiset lähes tyhjässä kämpässä. Yöllä sitten hyvästeltiin ystävät.

Lauantaina siivottiin Tampereen kämppä ja ajeltiin mamman luokse Kukkilaan. Mamma oli järjestänyt lähtögrillajaiset. Myös veljeni vaimoineen ja serkkuni tyttärensä kanssa olivat paikalla. Illalla saunottiin ja nukuttiin kunnon yöunet ennen pitkää matkaa.

Sunnuntaina olikin sitten reipas 800 km urakka. Ihan leppoisasti se matka lopulta meni. Pidempi pysähdys tehtiin Kuopiossa, jossa en ole koskaan ennen käynyt. Käytiin syömässä muikkuannos Kuopion satamassa ja epätoivoisesti metsästettiin kalakukkoa. Ei ollutkaan ihan helppo urakka sunnuntaina! Lopulta se kukko löytyi huoltoasemalta.








Sallaan saavuttiin iltakymmenen aikaan. Siitä mentiin aika suoraan sänkyyn, sen verran tiukoille veti päivä. Eilen koottiin lipastoja ja purettiin laatikoita. Kahden ihmisen yhteenmuutossa tarvitaan jonkin verran kompromisseja että kaikki tavarat saa mahtumaan. Tänään urakka jatkuu. Olo on onnellinen!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti