torstai 19. joulukuuta 2013

Viisi yötä jouluun on....

Viime hetken päivityksiä tälle päivälle. Huominen vielä töitä ja sitten alkaa joululoma eli minulla on ensi viikko vapaata! Lähden huomenna töitten jälkeen laskettelemaan autolla etelään, kohti Paimelaa. Saas nähä, miten tiukka rutistus matkasta tulee! Auto on taas varmaan aivan täynnä tavaraa. M jää Sallaan viettämään joulua. Pikkuhiljaa asia on vaan täytynyt hyväksyä. Joulu on vaan minulle niin kovin tärkeää aikaa ja olisi ollut ihana viettää se yhdessä. No, vietetään sitten joulua kunhan pääsen takaisin Sallaan.

Tämä viikko on ollut tiukka viikko, M on tehnyt pitkää päivää ja meikällä on mennyt ajoittain hermo. Lisäksi tämä pimeys alkaa tehdä tehtäviään ja kaamosväsymys on saanut tämän likan pauloihinsa. Ei muuta kun reilusti vaan päikkäreille suoraan töitten jälkeen, niin sitten jaksaa. Eilen käytiin pitkästä aikaa Viskin kanssa hiihtämässä!

Tämä ilta ollaan vietetty yhdessä M:n kanssa, käytiin Matovaarassa katsomassa poroja ja lampaita, Kielassa syömässä ja lopuksi vielä saunottiin. Muutama paketti tuli myös paketoitua joulupukin apurina.


Tässä vielä tämän illan hauskin, meidän uusi postilaatikkomme. Olisitte nähneet M:n ilmeen kun iskin tuon sydämen vielä perään! (oikeasti M vaati että sydän laitetaan)



Huomenna nokki kohti Paimelaa, ihanaa joulunaikaa! 

5 kommenttia:

  1. Siinä on postimiehellä ihmettelemistä ja takuu varmat hymyt! Hyvää joulua teille! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei mikä blogi... Viime talven työkeikalla rakastuin itsekin poromieheen ja tässä sitä taiteillaan etelän ja pohjoisen välillä, häntähän ei etelään saa millään. Täytyypä lukaista sun kirjoitukset läpi :)

    VastaaPoista
  3. Aika hauskaa! Pidätkö sinäkin blogia? Meillä Mn etelään muutto ei ollut edes vaihtoehto, sitä en olis ikinä voinut tehdä. Tein päätöksen muuttaa pohjoiseen ja ainakin toistaiseksi on ollut oikea ratkaisu. Juuri näin perhejuhlan aikaan on vaikea yhdistää etelää ja pohjoista kun matka on niin pitkä...

    VastaaPoista
  4. En pidä blogia... Mä olin kesällä töissä etelässä niin että nähtiin about kerran kuussa ja olihan se ihan pyllystä. Nyt asun Rovaniemellä niin välimatka on vähän järkevämpi, mutta kauhistuttaa kyllä jos/kun pitää joskus tehdä päätös siitä jääkö vai palaako etelään. Mullakin kuitenkin perhe ja ystävät Helsingissä. Että miehen pitää osoittautua hemmetin hyväksi että sellaisen uhrauksen viitsii tehdä :D

    VastaaPoista