keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Saikulla

Terveisiä sairastuvalta. Minuun iski joku vatsataudin poikanen, jota olen kärvistellyt kohta kolme päivää. Jouduin eilen lähtemään töistä pois eikä tänäänkään töihin ollut menemistä. Nyt alkaa pikkuhiljaa helpottamaan vatsakivut, joten eiköhän huomenna pääse taas töihin. Kyllä aika käy pitkäksi kotona kun ei oikein pysty mitään tekemään. Olen katsonut telkkarista kaikki huonoakin huonommat sarjat ja netistä leffoja. Lisäksi olen kutonut vauvalle sukat, taas on syntynyt uusi vauva lähipiiriin! Ehkä saavat ensi viikon alussa paketin? Lisäksi Jorma Ollilan kirja odottaa lukijaansa. Sallassa saa kirjastosta aika kivasti uutuuksia lainaan, se oli täysi mahdottomuus Tampereella.





Ulkona on ollut taas jotenkin epämääräinen keli, ei ole ollut niin paljon pakkasta kuin viikonloppuna ja kauhea tuuli on riepotellut puista pois lumia. Onneksi kohta taas pakkanen lisääntyy niin näyttääkin kauniimmalta taas! Ja jospa vielä aurinkokin näyttäytyisi!

Täällä on viikonloppuna Talvikauden avajaiset eli tapahtumia riittää koko viikonlopun! Huomenna tulee hyvä ystäväni Emppu, joten paljon kivaa tiedossa! Ohjelmassa on hiihtoa, laskettelua ja hauskanpitoa! Itse asiassa meillä tulee M:n kanssa vuosi kuluneeksi siitä, kun tavattiin. Ja juuri Emppu esitteli meidät toisillemme, joten on vaan loogista että Emppukin on paikalla vuosipäivänä! Tavattiin viime vuonna siis juurikin kelkkakauden avajaisissa. Ajatella että siitä on jo vuosi, aika on kulunut niin nopeaa. Sinkkuna ollessa sitä mietti ettei kyllä ikinä tapaa ketään ja valmistautui jo vanhanpiaan elämään. Tässä sitä nyt näkee että aika häränpyllyä voi heittää nopeasti sitten kun alkaa tapahtumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti