torstai 11. joulukuuta 2014

Joulun valmistelua

Sieltä se lähestyy, nimittäin joulu. Ja joulufiilis on ties missä. Tänään juuri töissä puhuttiin että miten sitä joulua ei jotenkin odota yhtään. Ehkä se on tämä marras-joulukuu, joka vetää ihmisen aivan väsyneeksi. Pitäisi tehdä niinkuin karhut ja vetäytyä talviunille. Onneksi jouluna on pitkät vapaat ja sen jälkeen Sri Lankaki jo alkaa olla lähempänä.

Olen sentään saanut laitettua jouluverhot ja jouluvaloja ja tätä kautta toivon että pääsen pikkuhiljaa siihen joulunodotuksen tunnelmaan. Kauheasti ei tarvinnut ostaa mitään uutta, viime vuoden valot saivat kelvata. Kuusi haettiin viikonloppuna pihaan ja se sai valot, tämäkin kyllä vähän piristää. Tänään tuli Ellokselta tilatut tyynynpäälliset, aika veikeät, vai mitä?




Huomenna lähden Helsinkiin, juhlimaan kaverin kolmikymppisiä. Ihanaa nähdä kaikkia rakkaita ystäviä taas! Kyllä täällä välillä ikävöi niitä Etelään jääneitä ystäviä, onneksi heitä näkee kuitenkin aika usein! Ja sitten on aina mukava palata kotiin kun on päässyt vähän tuulettumaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti