maanantai 15. joulukuuta 2014

Askartelua paskartelua

Viikonloppu meni Helsingissä. Lensin sinne perjantaina Rovaniemeltä ja tulin takaisin eilen. Voi että oli taas ihanaa nähdä kavereitani, porukka oli vähän eri kuin muutama viikko sitten Lapualla. Tällä kertaa vietettiin ystäväni kolmikymppisiä ja tiedossa oli taas juhlintaa. Olipa hauska pitkästä aikaa olla ihan oikeessa "yökerhossa" bailaamassa! Lisäksi lauantaina käytiin kaupungilla ostoksilla. Kaupat olivat täynnä jouluvaloja ja koristeita ja ennenkaikkea ihmisiä! Sain ostettua uudet talvikengät ja kylpytakin ;)

Tänään vietettiin pallokerhon pikkujouluja. Vanhemmat oli kutsuttu mukaan ja oli hauska seurata kuinka tosissaan aikuiset pelasivat koripalloa! Tännehän saa kohta perustettua aikuisten pallokerhon. Eilen väsäsin tytöille joulupussukat muistoksi. Nyt kun alkaa askartelemaan joulujuttuja niin alkaa pikkuhiljaa päästä joulun tunnelmaan. Lisäksi joka kaupassa soivat viikonloppuna joululaulut ja nyt ne soivat päässäkin. Ehkä se joulun tunnelma sieltä taas tulee?





Eilen käytiin Rovaniemellä tapaamssa pukkia. Oli kyllä P hiljaista tyttöä kun piti pukille vastailla... Joulupukkia ei saanut kuvata omalla kameralla, joten tässä kuva tytöistä lauantaina Helsingin "feikkipukin" kanssa ;)



Enää yksi kokonainen viikko töitä! Lisäksi ensi viikon lopussa perheeni tulee Sallaan ja viettävät täällä siis joulun pyhät. Voiko ihminen enempää toivoa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti