sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Itsenäisyyttä ja parisuhdetta

Eilen vietettiin Suomen itsenäisyyspäivää. Me vietimme sitä kotona ystävien kanssa. Linnan juhlat jäivät tänä vuonna vähemmälle huomiolle, kun samalla laittelin jouluverhoja ja joulukoristeita ja ruokaa illan vieraille. Tarttee selailla sitten iltalehtien sivuilta parhaista mekoista kuvia. Tuntematon sotilaskin pitää katsoa netistä jälkikäteen, meikäläinen nukahti kesken leffan... Taisi vähän perjantai-ilta painaa alla?

Perjantaina oli Sallan paliskunnan pikkujoulut Tähtitaivaskodalla. Siellä oli ruokailu ja musiikkiohjelmaa. Kodalta jatkoimme uuteen Kielaan ja Papanapupiin. Täytyy kyllä sanoa, että uusi rakennus oli tyylikäs! Tuskin maltan odottaa kaikkia bileitä mitä siellä tullaan järjestämään! Ensi viikolla ollaan menossa työkavereitten kanssa testaamaan myös Kielan ruokapuoli.

Tähtitaivaskota

 Seisova pöytä oli katettu veneeseen, hauska idea!




Tänä viikonloppuna tuli kuluneeksi myös kaksi vuotta siitä, kun M:n kanssa kohdattiin. Tarkoitus oli lähteä tunturiin kelkkakauden avajaisbileisiin (jossa ollaan alunperin tavattu), mutta väsymys vei voiton ja jäätiin kotiin. Tosiaan oli ystäviä illalla kyläilemässä ja mikäpä sen parempi tapa viettää vuosipäivää? "Virallinen" tapaamispäivämme on 8.12. elikä huomenna. Jospa sitä tänään kahden kesken korkattaisiin vaikka skumppapullo juhlan kunniaksi? Tajusi se M sentään kukkia tuoda eilen ;)


Tällaisen pöytäkoristeen väsäsin poronsarvista ja männyn oksista


Tänään pääsin ekaa kertaa kelkkailemaan tälle vuodelle! Hitsi että kelkkakuume vain nousee. Käytiin silloin marraskuussa Rovaniemellä kelkkamessuilla ja tällainen kaunokainen siellä oli! Arvatkaapa, kenellä hiukka polttelis päästä tuolla revittelemään mettään?

Tässä kuvia meidän kuusenhakureissulta, haettiin siis pihakuusi, johon laitoin valot






2 kommenttia:

  1. Voi kun siellä on lunta! Täällä kokkolassa on aika synkkää, kun on tullut vettä ja vähäisetkin lumet on sulaneet :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, meillä kyllä lunta riittää ;) Ei muuta kuin suunnittelemaan Lapin reissua!

      Poista