tiistai 23. joulukuuta 2014

Ihanaa joulunaikaa

Nopea päivitys ennen joulun h-hetkeä. Minulla vanhemmat ja mamma saapuivat Sallaan torstaina ja siskon perhe Vaasasta lauantaina. Tänään illalla tulevat vielä veli ja serkkuperhe Lahdesta. Onpa aivan mielettömän ihanaa että sukulaiset viitsivät raahautua tänne viettämään joulua! Olen enemmän kuin otettu! Melkoista hulabaloota luvassa loppuviikolle ;) Ollaan käyty jo äitin kanssa hiihtämässä, tosin nyt tuli päälle 20 asteen pakkaset, joten meikäläistä ei muutamaan päivään laduilla näe... Jospa kuitenkin päästäisiin lasten kanssa pulkkamäkeen ja kelkkailemaan?


Sunnuntaina käytiin Sallan kirkossa kuuntelemassa kauneimmat joululaulut. Sain myös viikolla houkuteltua M:n Hautajärven kirkkoon kuuntelemaan joululauluja. Kyllä se vain niin on, että minä pääsen joulun tunnelmaan kuuntelemalla joululauluja. Keskellä kiireen on ihana rauhoittua hetkeksi ja hengähtää. Töissä on ollut melkoista haipakkaa: 5 päivän pyhät tuovat melkoista painetta suunnitella asioita pidemmälle. Tänään olikin viimeinen työpäivä ennen pitkiä vapaita, ihanaa!


Mamma toi tämän ihanan joulukukan minulle <3


Tänä vuonna saatiin kortit tehtyä, mutta ei ikinä postiin saakka... Melkoista saamattomuutta


Äitin ja Ahdin kanssa käytiin hakemassa kelkalla kuusi, komia löyty! Appiukkoa oli jännittänyt, että tullaanko ehjinä takaisin tuolta reissulta, mutta kyllähän nämä naiset osaavat!


Toivotan kaikille blogini lukijoille ihanaa ja rauhallista joulua! Palataan asiaan joulun jälkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti