lauantai 17. toukokuuta 2014

L niinkuin LOMA!

Tämänkertainen päivitys tulee junasta! Juuri lähdimme Rovaniemeltä kohti Tamperetta. On kyllä hauska kun VR:n oma verkko pelittää aika hyvin. Minulla on vapaata ensi viikko ja menen nyt yöjunalla Tampereelle ja sieltä sitten torstaina Vaasaan, jonne myös M tulee. Olen varannut meille sieltä hotellin että voidaan käydä iltaisin ulkonakin. Romanttista? Poromies pitää raahata Sallasta kauas pois jos sen kanssa haluaa viettää aikaa kahdestaan ilman poroja tai lampaita ;) Porot ovat jo metsässä vasomassa, mutta lampaat ovat vielä jonkin aikaa lampolassa. Kunhan kelit lämpenevät ja heinä taas kasvaa, lähtevät lampaat laiduntamaan jokien varsille.

Olen ollut tästä lomasta innoissani kuin pikkulikka. Maltan tuskin odottaa, että pääsen Tampereella kiertelemään kaupungilla, Pyynikin ulkoilumaisemiin ja munkkikahvilaan. Lisäksi aion käydä Kaupinojan saunalla saunomassa ja heittämässä talviturkin Näsijärveen. Keselmäjärveen se meni jo muutama viikko sitten. Lisäksi haluaisin mennä käymään iltarasteilla. Ja jos pääsis Särkänniemessäkin käymään? Ja tuskin maltan odottaa Kauppahallia, pubeja ja ravintoloita ja terasseja! Kaikkein eniten kuitenkin odotan että näen taas kavereitani! On ollut kauhea ikävä taas. Nyt onkin hyvä aika lähteä käymään etelässä kun siellä on jo ihan vihreää ja meillä vasta lumet ovat sulaneet. Muistan opiskeluaikaan kun aina Oulusta lähdettiin Jyväskylään kesäksi töihin ja kuinka matkan aikana päästin suoraan vehreään kesään! Katsotaanpa, kuinka vaikealta tuntuu lähteä takaisin... Päässä alkaa soimaan Vesku Loirin Lapin kesä ;)

VR:lla on muuten kampanja, joten junaliput olivat erittäin edulliset! Rovaniemi-Tampere maksoi 25 € (+ Kemijärvi-Rovaniemi 10 € ja makuuvaunu 40€). Lisäksi ostin Tampere-Vaasa-lipun tarjouksesta: 15 €!!! Ei ole hinnalla pilattu. Täytyy toivoa, että saan nukuttua junassa, on onneksi yläkerrasta niin on vähän hiljaisempi.
Tampere: täältä tullaan!!!!!!

Hitsi ku VR:n makuuvaunut ovat siistit ja lakanat hauskat!

Tämän näköistä oli välillä Salla-Kemijärvi, vielä odotellaan kesää...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti