perjantai 2. toukokuuta 2014

Erilainen vappu

Opiskelujen jälkeen joka vappu sama homma: vappu ei tunnu enää vapulta. Kaiholla muistellaan kavereitten kanssa opiskelijavappuja. Se oli huoletonta aikaa. Vapun juhlinnassa meni helposti viikko haalarit päällä ja pitkin kaupunkia juhliessa. Lopulta vappu huipentui Ainolan puiston vappupiknikkiin, jossa oli paljon opiskelijoita, grillejä, teekkareitten uitot. Lisäksi oli vapputori ja muut ohjelmat. 

Täällä ei ollut vappupäivänä mitään tapahtumia! Vappuaatto vietettiin M:n ja Jarnan ja Mikon kanssa. Saunottiin, syötiin hyvin ja pelailtiin lautapelejä. Ei oltu yhtään viisastuttu uudesta vuodesta vaan pelattiin taas Aliasta. Meillä meni tosin paremmin peli kuin uv:na. 


Hieman fiilistä laski tiistainen lumisade, joten vappuaattona täällä oli uudet hanget ja maa valkoisena! Tahdonvoimalla virittelimme itsemme vappufiilikseen. Epätoivoisesti soitettiin tunturissa oleviin ravintoloihin, mutta molemmat olivat menneet jo kevätlomille eikä yhtään baaria ollut siis auki! Voi ankeus. Tässä kylillä oli vielä syksyllä kaksi baaria, mutta nekin lopettivat toimintansa. Kauhulla odotan kesää, jos ei ole mitään terassia, missä käydä iltaisin istumassa? Nyt äkkiä joku avaamaan jonkinlainen pubi tänne! 

Eilen vietettin vappupäivää Matovaarassa. Eikös vappu olekin työläisten juhla? Pitihän se juhlan kunniaksi heilua vähän aikaa ylppärilakki päässä lampolassa ;) Eilen oli aivan mahtava aurinkoinen keli ja grillattiin työkaverin perheen kanssa. 


Viskikin pääsi mukaan lampolaan ja käyttäytyi oikein nätisti ;)

karitsat ovat jo näin isoja


Tillin kanssa pusuttelua. 

Tästä kohti viikonloppua. Katsotaanpa, päästäänkö vielä kelkkailemaan. Kovasti jo odotan että lumet sulaisi pihalta ja päästäisiin pikkuhiljaa laittamaan pihaa. Terassitalkoot on tarkoitus jossain vaiheessa järjestää, tervetuloa vaan hommiin!

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Akkavaarassa on kesäisin terassi ja ainakin c-oikeudet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää ;) Täytyy sitten siellä alkaa istumaan ;)

      Poista