Eilen nautittiin aamupala ulkona, ihanaa!
lemmikkejä ja vuohenputken lehtiä
Hitsi että oli hienot maisemat!
Tässä meidän korvasienisaaliimme
Illalla Kari teki piirakan metsästä keräämistämme vuohenputkista, perässä vielä ohje siihen. Mainio tapa käyttää ruoanlaitossa "rikkaruohoja""! Piirakka oli erittäin maukasta etenkin vihersalaatin kera nautittuna. Yksi hyvä muunnos olisi käyttää feta-juuston sijasta vuohenjuustoa, nam!
Vuohenputkipiirakka
1 paketti Myllyn Paras ruis-kaura piirakkataikinaa
1 sipuli silputtuna
2-3 valkosipulinkynttä murskattuna
vuohenputkia
2 kananmunaa
n. 100 g juustoraastetta
150 g salaattijuustokuutioita
mustapippuria
oreganoa
kirsikkatomaatteja
pintaan parmesan-juustoraastetta
Nosta piirakkataikina sulamaan. Levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kuullota hetki sipuleita ja valkosipulia. Lisää vuohenputket ja paista hetki. Laita piirakkapohjan päälle ainekset. Sekoita kananmuna ja juustoraaste ja salaattijuustokuutiot ja mausteet ja laita seoksen päälle vuokaan.Laita päälle halkaistut kirsikkatomaatit ja raasta päälle parmesan- juusto. Paista 175- asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti