torstai 27. maaliskuuta 2014

Pilkkimistä

Tällä viikolla on ollut aivan ihanat kevätkelit! Aurinko on paistanut kaikki päivät ja on ehkä hiukka harmittanut istua sisätöissä. Eilen M:lla oli vapaapäivä ja lähdettiin pilkille kun pääsin töistä. Suuntana oli Aatsinkijoki. Pilkkiminen olikin totista touhua, ei paljoa istuttu tyhjän panttina vaan aina piti kairata seuraavaa reikää. Ei tällä kertaa tullut saalista muuta kuin kaupan kala-altaasta. Ehkä ensi kerralla? Olisi ihana mennä heti aamupäivästä järvelle kalaan.







Kelkka on "sinkku"summit eli meikäläinen sai istua reen kyydissä...


Viikonloppuna Sallassa on tapahtumia: lauantaina on Viinakauppahiihto eli aamulla lähtö Saijan kylältä, tarkoituksena on ehtiä Sallaan ennen kuin Alko menee kiinni. Matkaa kertyy 43 km. Olin miettinyt hiihtäväni tämän, mutta koska en ole ehtinyt hiihtämään kauheasti, niin en uskalla lähteä kokeilemaan. Vielä vähän on mietinnässä että hiihtäisikö puolivälistä matkaa. Lisäksi lauantaina on Tunturissa lapsille pillimehu-hiihto ja Museolla on pimeän pullon etsintää, liikuntakeskuksessa on alkuillasta East Rock ja myöhemmin illalla vielä tunturissa Baarisprint ja Uniikki esiintymässä Keloravintolassa. Kivaa kun on tapahtumia!

1 kommentti:

  1. Komeat on maisemat! Itse kovasti tahtoisin taas jo pilkille, tänä vuonna minun on ostettava kuitenkin uusi jääkaira ennen kauden alkua. Kuulostaa että teidän viikonloppu meni mukavasti, vaikkei kalaa tullutkaan. Ja hienoa tosiaan, kun on myös tapahtumia!
    https://www.laxstrom.com/tuotteet/jaasahat-ja-jaakairat

    VastaaPoista