maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kevään ensimmäiset vauvat

Hei taas pitkästä aikaa! Taas ehti vierähtää pari viikkoa ilman blogipäivitystä. Olen vähän "flunssaillut" tässä ja muutenkin ollut jotain ihme kevätväsymystä. On ilmeisesti kaamosväsymys ja kevätväsymys? Tosi kivaa. Anycase, täällä aurinkoiset kevätpäivät ovat alkaneet! Viime viikolla näytti täälläkin pahasti siltä, ettei lumet kestä pääsiäiseen asti ja pikkuhiljaa metsästäkin paljastui paljaita kohtia. Kunnes viimein viime viikon lopulla tuli muutama päivä putkeen lunta! Miten onnelliseksi ihmislapsi voikaan asiasta tulla? Lisäksi nyt alkoivat uudelleen pakkaset, eli kyllä meitä hemmotellaan! Tänäänki oli aamulla -21 astetta kun lähdin töihin. Tähän tyyliin tämä kunnanlääkäri käy vanhainkodin kierroksella:


Huomasin, että väritys taisi olla aika ajankohtainen...


Nyt on alkanut karitsoinnit. Kävin viikonloppuna tervehtimässä pikkukaritsoja. Voi että ne ovat suloisia! Kaikki tähän mennessä syntyneet olivat mustia, mutta kyllä sieltä niitä valkoisiakin vielä tulee. Loppukeväästä meteli onkin aikamoinen kun määrä lisääntyy.






Viikonloppuna oli Keloravintolassa Ailu Vallen keikka. Kyseessä on siis Utsjoen Kaamasmukasta kotoisin oleva rap-artisti, joka räppää pohjoissaameksi, suomeksi ja englanniksi. Olipa hauska päästä kuulemaan livemusiikkia ja täytyy sanoa, että tämä nuori mies teki meihin vaikutuksen! Ihan mielettömän hyvää bilemusaa! Herra esiintyy Keloilla ilmeisesti myös pääsiäisenä. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, nämä kuvat on otettu kännykällä.



Tästä viikosta onkin tulossa hauska: lähden huomenna Tampereelle, jossa on Tampereen lääkäripäivät. Tiedossa siis 3 päivää koulutusta. Ohjelmassa ainakin geriatrisia luentoja, erityisesti odotan elämän loppuvaiheen hoitoa käsittelevä luentoa. Minua kiinnostaa vanhusten hoito ja saattohoito. Toivottavasti jää jotain käteen koulutuksesta. Ihana päästä näkemään kaikkia kavereita!! Ikävän tajuaa sitten vasta taas kun näkee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti