sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Susijengi Auuuuuu!!!

Blogin sadas postaus! Melkoista! Loma alkaa olla lopuillaan ja takana on kyllä aika hauskat 3 viikkoa! Eka viikko meni siis Kroatiassa lemmenlomalla, seuraava viikko kului perheen kanssa mökkeillessä ja kavereita tavatessa Tampereella. Kävinpä katsomassa myös Cheekin keikan Olympiastadionilla! Keikka oli aivan huikea!!

Lopulta koitti se kauan odotettu Espanjan reissu Bilbaoon koripallon MM- kilpailuihin! Reissu kesti viikon verran. Oli aivan mieletöntä olla mukana fanijoukoissa: suomalaisia faneja lähti reilut 8000 kannustamaan Susijengiä! Tunnelma hallissa oli aivan huikea, mieletön kannustus oli kaikilla päällä. Suomi hävisi 4 peliä ja voitti yhden, joten jatkopeleihin ei päästy. Mutta olipa tiukat pelit Turkkia, Dominikaanista tasavaltaa ja Uusi-Seelantia vastaan. Lisäksi avauspeli oli jenkkejä vastaan ja olihan se tosi hienoa päästä katsomaan kun maailman parhaat palloilijat oli kentällä!

Muutenkin Bilbao oli kiva kaupunki. Lisäksi yhtenä päivänä ei ollut peliä, joten kävimme myös yhden yön reissulla San Sebastianissa, joka on Atlantin rannalla oleva merenrantakaupunki. Käymisen arvoinen paikka! Ihastuin kyllä Espanjaan täysin ja aloin heti miettimään, että esim ensi kesänä voisi lähteä pariksi viikoksi Espanjaan, vuokrata sieltä kämppä ja auto ja nauttia punaviinistä ja tapaksista. Ja ruoka Espanjassa oli erittäin hyvää! Ja edullista. Reissun kruunasi Susijengin pelaajien tapaaminen torstai-illan peleissä.













 Tässä kuvia San Sebastianista



Ja niitä ihania tapaksia.....









Bilbaon keskustasta pääsi metrolla rannalle. Siellä oli mielettömät aallot enkä ainakaan minä uskaltanut mennä uimaan



Tästä se taas lähtee: arki. Ajoin eilen takaisin Sallaan ja tänne oli tullut ihana ruska! Olo on energinen ja tuntuu että nyt jaksaa taas mitä vaan. Jaksamista tarvitaankin, kun erikoistumisopinnot alkavat, ne teettää jonkin verran ylimääräistä työtä. Tänään käytiin metsäretkellä ja löytyipä hyvä saalis karvarouskuja, nyt alkaa säilöminen! Sienimania on täällä taas!! Lisää sienistä ja ruskasta tulevissa päivityksissä.

2 kommenttia:

  1. Voihan Sallan ruska, sisukas Susijengi ja San Sebastianin upeat aallot! Hienoja kuvia - tunnelma välittyi tänne pääkaupungin vilinään saakka! Seurailen blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti muistellen samalla omaa upeaa Salla-vuotta.
    Toivottavasti olette saaneet sinne hyvän uuden jumpparin vetämään teille oikein kunnon kahvakuulatreenit ja muut hikijumpat! Terveisiä Sallaan kaikille tutuille tämän blogin lukijoille - ja pysykäähän kunnossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia terveisistä, varmaan välittyvät sallalaisille ;) Ja on saatu uusi treenari, en ole vielä ehtinyt jumppailemaan. Täytyy käydä tsekkaamassa lähiaikoina ;)
      Ja tervetuloa Sallaan uudelleen ;)

      Poista