lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Hyvää lauantaipäivää! Taas on yksi viikko takana, aika mennyt taas hujauksessa! Tällä(kin) viikolla on ollut aivan ihania aurinkoisia kevätpäiviä! Valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja tuntuu että energia riittäisi mihin vaan! Päivätkin pitenevät ja kellojen siirron myötä illalla pimeäkin tulee myöhempään! Meikäläinen nauttii täysin rinnoin! Viime sunnuntaina käytiin siis laskettelemassa, oli kyllä kivaa olla mäessä taas pitkästä aikaa! Huomenna olisi tarkoitus taas mennä laskemaan. Tässä kuvia mitä napsin rinteessä:




Eilen lähdettiin kelkkailemaan kun pääsin töistä. Oli aivan mahtava ilma! Älkää kysykö, missä käytiin koska en pysynyt kartalla. Lähdettiin Matovaarasta ylöspäin ja reilun tunnin ajelun jälkeen oltiinkin jo takaisin. Meikäläisen kelkkailutaidot karttuivat taas kun piti mennä ojien ylityksiä jne. Melkoista urheilua! Matkalla nautimme kaakaot. 

Sallan kylä Mtovaaran päältä kuvattuna








 Tänään piti päästä taas katsomaan karitsoja. Niitä on syntynyt nyt aivan älyttömästi! M:n äiti auttaa lampaita poikimisessa ja oli laskenut että karitsoja on jo päälle 140! Melkoinen meteli syntyy kuulema aamuisin kun menee Lampolaan. Oli ne kyllä söpöjä. Nyt pitäisi vain taivutella M siihen, että otettaisiin kotipihaan kesäksi yksi karitsa. Ei ole vielä lämmennyt idealle.




nämä pikkuiset olivat erittäin uteliaita yksilöitä

Kohta onkin jo pääsiäinen ja perheeni tulee tänne lomailemaan. Onpa kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja se on eka kerta kun vanhempanikin tulevat käymään täällä! Pääsiäistä mielessä pitäen olen ajatellut laittaa tänne ohjeen revitystä lampaan viulusta, se maistuu sitten pääsiäispöydässä. Vielä ehtii tilaamaan itselleen pääsiäiseksi lammasta, tosin ei ole montaa enää jäljellä. M tehtaili kavereidensa kanssa makkaroita tällä viikolla lampaan, poron ja hirven lihasta ja tarkoitus on niistäkin laittaa reseptiä. Aika hyvää tuli! Sotkukin oli melkoinen, mutta onneksi koti oli siivottu kun tulin töistä kotiin. 

Hauskaa viikonlopun jatkoa!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti