sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kylmästä lämpimään....

Viime aikoina on kovasti päivitelty säätä ja etenkin pakkaslukemia. Meidän mittari on näyttänyt enimmillään -32, Naruskalla on ilmeisesti lähes 40 astetta pakkasta! Rupee tarkenemaan. Loppu Suomikin on saanut lumensa ja pakkasensa. Ihme kyllä, minä nautin näistä pakkasista! Lähinnä sen takia että myös aurinko on paistanut lähes joka päivä ja päivät ovat alkaneet pidentyä jo. Töistä kun pääsee niin ei olekaan vielä pimeä vaan valoisaa! Olo alkaa kummasti helpottamaan. Sitä paitsi niinhän ne sanoo että se on pukeutumiskysymys. Yhdyn tähän mielipiteeseen. Kummasti on meikäläinenkin kiskonut aamulla toppahousut ja muut asiaankuuluvat vehkeet ulos lähtiessä. Autoa ei ole viittinyt paljon starttailla lyhyitä matkoja varten vaan olen liikkunut potkukelkalla! Siinä saakin sopivasti hien pintaan, ei paljon palella. Mutta any case, minä nautin! Ainut huono puoli on se että ulkoiluajat ovat aika lyhyitä eikä ole päässyt hiihtämään eikä kelkkailemaan. Okei, osa hiihtää näilläkin pakkasilla, mutta minä olen sen verran hyvän sään hiihtäjä että kipuraja menee -10 asteessa. 

Potkukelkkailun jälkeen näyttää tältä:

Matkakuume vain kovenee, enää 4 yötä lähtöön! Viime yönäkin näin unta että olin jo Lahdessa porukoilla kun tajusin että pitää hakea vielä rinkka Sallasta. Ollaan vähän väännetty ensimmäisestä kohteesta eli Bangkokin läheltä piti löytää joku rantakohde. Alunperin mietittiin Pattayaa mutta sitten luin että ranta ei ole missään kivassa kunnossa. M nyt kuitenkin haluaa lähteä katsomaan sen paikan (osittain varmaan kiusatakseen meikäläistä). Joten: vuoden puolisona suostun lähteä katsomaan paikan. Eipä ole M ennen lady boyta nähnyt ja niitähän siellä riittää! Mielenkiintoista kuvamateriaalia tulossa siis. Olemme siellä yhden yön ja jos on ihan kauhee mesta, niin siirrytään eteenpäin. Katsotaan, saanko jatkaa matkaa yksin. Täällä on jo kaivettu kesäkuteet varastoista ja alustavasti valkattu mukaan lähtevät vaatteet. IHANAA!!!

Uskokaa tai älkää, mutta karkkilakkoni on kestänyt! Jo 19 päivää takana! Varmaan pisin aika ikinä ilman karkkia meikäläiselle. Viime viikolla alkoi myös urheilun harrastaminen, nimittäin kuntosalilla käynti ja kahvakuula. Miettikääpä etelän kaverit, täällä sali/jumppakerta maksaa 3.50€ ja kunnan työntekijät saa vielä 30% alennusta! Siis kun ostaa 10 kerran kortin. Näin kunnan mielestäni kuuluukin tukea liikunnan harrastamista! Hinta ei saa olla rajoitteena siinä, että ihminen pitää huolta itsestään. Tampereella kirpaisi kuntosalien korkeat jäsenhinnat ja minimissään 2 vuoden sitoutuminen. Katsotaanpa, kauan jaksan olla asiasta innostunut vai olenko vain tyypillinen uuden vuoden jälkeen aloittaja. Lisäksi laajensin karkkilakon herkkulakoksi tällä viikolla kun huomasin syöväni muita herkkuja karkin himoon.

Tänään käytiin Jarnan kanssa ajelemassa Aatsingissa ja Naruskan tiellä ottamassa kuvia. Oli pakko hyödyntää tämän päivän keli, aivan mahtavia maisemia! Tiedän taas kerran olevani oikeassa paikassa.













1 kommentti:

  1. Ihania kuvia, lumiset maisemat vaan on niin hienoja!
    Vaikkakin itse olen ihan liian ohutnahkainen noihin lukemiin :)

    VastaaPoista