perjantai 4. syyskuuta 2015

Buongiorno!

Hei taas pitkästä aikaa ja terveisiä ihanasta Italiasta, jossa olen lomailemassa ystäväni kanssa! Minulla on tässä alkusyksystä vielä tällainen kesän loppumisloma, ylitöitä sen verran tehtynä, että pystyi tekemään vielä irtioton! Nyt ollaan siis Italiassa, takana ihanat 5 päivää Garda-järven alueella ja nyt vielä pari päivää Venetsiassa! Huomenna takaisin Suomeen, mutta onneksi loma ei vielä siihen lopu, vaan lähdetään M:n kanssa vielä viikoksi Unkariin.

Päätin vihdoin palata blogini pariin. Tämä breikki tuli tarpeeseen, nyt tuntuu taas siltä, että tekee mieli kirjoitellakin tänne.

Kesä on mennyt kovaa haipakkaa. Olemmekin eläneet jännittäviä aikoja, nimittäin meille on tulossa tammikuussa vauva! Suurin osa ajatuksista siis luonnollisesti pyörii tämän asian ympärillä ja tuntui ettei blogiakaan voi päivittää kun on halunnut pitää tämän vähän vielä itsellään. On ollut liikuttavaa huomata, miten fiiliksissä ihmiset ovat olleet, kun on pikkuhiljaa kerrottu uutisia. Kiitos kaikista onnitteluista! Jatkossa varmaan blogin päivityksetkin jollain tavalla ainakin liittyvät enemmän tai vähemmän vauvan odotukseen.

Lisää tästä Italian matkasta myöhemmin, jatkamme lomailua!

Arrivederci!


10 kommenttia: