tiistai 29. heinäkuuta 2014

Naruskan satumetsät...

Viime viikonloppuna pääsin mukaan ystäväni "sukukokoukseen", joka pidettiin Auerman kämpällä. Kämppä on entinen savottakämppä ja sijaitsee Tuntsan rajalla. Rellu sai ajaa viimeisen matkansa Naruskan läpi. Menomatka Tuntsalle Naruskan läpi oli aivan ihana, ukonilman jälkeen oli sumua joka puolella ja tunnelma oli kuin satumetsässä. Perillä päästiin heti istumaan tulille ja minun illan kohokohtani oli päästä saunomaan ja saunasta jokeen uimaan! Ihanan rentouttavaa! Yöllä tuli istuttua nuotiolla aamuyöhön asti ja sunnuntaina sitten taas väsytti. Kiitos kun sain tulla mukaan!









Tällä viikolla pääsin ekaa kertaa leikkaamaan nurmikon! Kyllä oli huippufiilis kun on itse tasoittanut pihan ja kylvänyt siemenet ja kastellut nurmikon! Saas nähä hiipuuko innostus kun tarpeeksi monta kertaa pääsee leikkaushommiin.



Tänään saatiin uusi auto! Olipa ihana käydä fiilistelemässä kylillä uudella biilillä. Rellu lähti kohti uusia seikkailuja katkenneen pakoputkensa kanssa. Uusi auto tuli tarpeeseen: huomenna M lähtee lomailemaan P:n kanssa ja minä menen sitten junalla perässä perjantaina. Suuntana on viikonloppuna Vaasa ja siskon perheen kanssa lomailu. Ohjelmassa on varmaankin Wasalandia ja Tropiclandia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti