torstai 14. tammikuuta 2016

It´s a girl!

Eli vihdoin ehdin kertomaan ihania uutisia: meille syntyi viikko sitten pitkän uurastuksen jälkeen pieni tyttövauva! Synnytys tosiaan käynnistettiin ja sen vuoksi urakka oli pitkä: kolme päivää. Välissä meinasi usko jo loppua, mutta hitsi kun lopulta vauva syntyi, niin tunne oli aika ääretön. Itse synnytyksestä en rupea enempää kertomaan, se oli kyllä elämäni rankin suoritus tähän mennessä! Kiitos kaikille LKS:n henkilökunnasta, jotka olivat auttamassa meidän tytärtämme maailmaan!

Kotiin pääsimme sunnuntaina. Minulla oli kova hoppu osastolta kotiin, mutta jouduimme olemaan yhden yön pidempään koska vauvalla oli bilirubiinit hieman koholla. Valohoitorajat eivät kuitenkaan täyttyneet. Tosin siinä oli sellainen homma, että jouduimme tällä viikolla käymään parina päivänä Kemijärvellä kontrolliverikokeissa, Sallassa ei saa näitä kokeita otettua. Nyt, kun näitä terveyspalveluita tarvitsee, niin tulee aika konkreettiseksi nämä välimatkat. Ei ole mitään herkkua lähteä muutaman päivän ikäisen vauvan kanssa ajamaan -35 asteen pakkasiin pientä verikoetta varten! Onneksi arvot lähtivät lopulta laskuun ja nyt saamme ihan oikeasti keskittyä tähän uuteen elämäämme.

Minä olen kyllä onneni kukkuloilla, niinkuin on isä ja isosiskokin! Olemme kaikki hurmioituneita tästä uudesta perheenjäsenestämme. Juuri nyt kaikki on niin hyvin kuin olla voi.

Kiitämme kaikkia onnitteluista! 




2 kommenttia:

  1. Onnea! Kuulostaa niin tutulta synnytystarinalta. Onneksi kaikki hyvin ja vauva kunnossa! Maitokakan tuoksuista arkea! :)

    VastaaPoista