maanantai 16. marraskuuta 2015

Odottajan aika...

... on lyhyt! Aika kulkee ihan järkyttävää kyytiä! Tuntuu että vasta sulateltiin sitä ihanaa uutista että meille tulee vauva ja kohta jään jo äitiyslomalle! Minulla on enää 2 viikkoa töitä jäljellä ja sitten pitäisi alkaa valmistautua uuden perheenjäsenen tuloon. Olen kyllä äärimmäisen kiitollinen siitä, että kaikki on mennyt hyvin ja olen pystynyt elämään suht normaalia elämää eikä minulla ole pahemmin ollut raskausvaivojakaan. Tottakai kasvanut vatsa on jo alkanut vähän rajoittaa elämää eikä esimerkiksi kengännauhojen sitominen ole enää mitään helppoa, mutta toisaalta olen saanut nauttia tästä raskaudesta. Iltaisin M:n kanssa tunnustellaan vatsan läpi beibin liikkeitä ja potkuja. Nyt alkaa olemaan se aika, kun ei malttaisi enää odottaa että vauva syntyy.

Hormonihirviö onkin täällä pistänyt ranttaliksi: meillä on valmistunut vierashuone ja terassi! Tuo terassi oli kyllä ehdoton. Tehtiin sellainen katettu terassi, johon saa sitten vauvan vaunuihin nukkumaan ilman että tarttee hankeen pukata. Samalla saatiin asennettua ulkovalot eikä yhtään liian aikaisin: seuraavana päivänä kun lamput oli upotettu maahan, satoi lumi. Terassille jäi vielä vähän viimeistelyhommia ensi kesälle, mutta pääasia että nyt on pääosin valmista! Vielä pitäisi tehdä kylppäriin hoitopöytä, sitten on valmista.

Tässä meidän vierashuoneemme

Ja terassi ja ulkovalot

En ole oikeastaan ostellut vauvalle mitään tavaroita vielä, olen pystynyt hillitsemään itseni! Saan paljon tavaroita siskoltani ja varmaankin aika paljon sitten lahjaksi ihmisiltä. Kauheasti kyllä syyhyttäisi tilata nettikaupoista kaikkea ihanaa, mutta ihme kyllä olen pystynyt vielä pidättelemään itseäni.

Meille on tosiaan satanut lumi jo, tod näköisesti pysyvät lumipeite on nyt saapunut! Ei tarvitse taas katua tänne muuttoa, sen verran kaunista on kun on lunta ja pakkasta. Harmi vaan kun en taida uskaltaa enää lähteä hiihtoladuille. Muutenkin liikkumista on tarvinnut vähän rajoittaa kun heti kun sykkeet nousee, niin olo on kuin olisi sydämen vajaatoiminta. Lisäksi alkaa olemaan vähän liitoskipuja, niin vauhtikin hidastuu. Pysyypähän potilaatkin sitten perässä.


Tämä kuva on Ylläkseltä, jossa oltiin viikonloppuna viettämässä M:n veljenpojan synttäreitä

Tällaista vauvahöyryämistä tällä kertaa. Vihdoin sain itsestäni irti päivittää blogia, täytyy toivoa että sitten äitiyslomalla jaksan ja ehdin vähän enemmän, nyt on kyllä iltaisin kaatunut suoraan sohvan- tai sängynpohjalle, sen verran kuitenkin rankkaa tämä raskaana olo välillä on ;) Eikä ole kyllä malttanut päivitellä blogia, kun on pitänyt kuulostella vauvan liikkeitä. Pitäisiköhän ihan luvata seuraavaan päivitykseen "the mahakuva"? 

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!!!



2 kommenttia:

  1. Hei, tekemistä tulevalle äitiyslomalle tai vähän aijemminkin: heitin sinulle haasteen vastata muutamaan jouluiseen kysymykseen! http://vihainenitalappilainen.blogspot.fi/2015/11/jouluisia-kysymyksia.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou, pitäisiköhän minun nyt oikeesti terästäytyä näiden haasteiden suhteen? nyt olisi aikaakin. Mitään en lupaa, mutta yritän onnistua tekemään tämä ;) Ihanaa joulunodotusta!

      Poista