maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesähulinoita

Kesäkuun viimeistä viedään! Vihdoin lämpimät kelit saapuivat! Taas on jäänyt päivittelemättä blogia, kannattaa varautua, että samanlainen linja saattaa jatkua koko kesän. Ei malta istua koneella kirjoittelemassa, kun on niin paljon kaikkea muuta.

Juhannus meni mukavissa tunnelmissa. Oltiin tosiaan mökkeilemässä Joutsassa ja oli ihanaa. Paljon tuli saunottua ja uitua. Etenkin aamu-uinnit olivat ihania! Kunpa joskus saisi asua järven rannalla ja pulahtaa aamuisin virkistävään veteen!



Juhannuksen juhlittiin Ahdin synttäreitä





Viime viikko totuteltiin taas töiden tekoon, seuraava loma siintää 7 viikon päässä. Silloin onkin peräti 3 viikon loma! Taas kerran vähän suunnitelmat auki, yritämme M:n kanssa päästä käymään lyhyellä ulkomaan reissullakin. Itse olen lähdössä kavereiden kanssa syyskuun ekalla viikolla Espanjaan Bilbaoon, koripallon MM- kisoja seuraamaan!

Viikonloppuna kävin Oulussa moikkaa kavereita ja olipa kiva pitkästä aikaa olla vanhassa opiskelukaupungissani. Melkeinpä lähtiessä tuli ikävä tuota kaupunkia. No, onneksi se on lyhyen matkan päässä, jospa menisi Qstockiin kesällä? Lisäksi tiedossa on sitten erikoistumisopintoja Oulussa, Oulun Yliopisto hyväksyi koulutussuunnitelman ja täten tämä likka alkaa erikoistumaan geriatriaan!!! Aivan mieletöntä! Olin jo ehtinyt hieman luopua erikoistumisajatuksesta kun tulin Sallaan töihin, mutta näemmä asiat todellakin tuppaavat aina järjestymään.





Viskillekin Oulun reissu oli antoisa, kun tapasi oman rotunsa edustajan <3

Eilen Sallan palkisessa alkoi vasanleikkoot. Tänäänkin oli Salmivaarassa leikkoot, joten pitihän se lähtee siellä käväsemään töiden jälkeen. Täältä voit lukea tarkemmin vasanleikkoosta. Ideana on, että kaikille keväällä syntyneille vasoille laitetaan omistajan korvamerkki. Tätä tapahtumaa varten on kovasti odotettu että kelit lämpenevät. Pääsinpä minäkin pyydystämään vasoja. Poromiehet jäivät vielä yöksi merkitsemään poroja, itselläni on huomenna Kemijärven yöpäivystys, joten oli lähdettävä nukkumaan. Olisipa hauska, jos viikonloppuna olisi leikkoita, niin pääsisin minäkin valvomaan yötä metsässä! Nyt on vielä aurinkoiset kelitkin, niin aurinko helottaa koko yön! Tässä on tiukat pari viikkoa edessä, kun M on paljon metsässä porohommissa ja pitäisi tehdä myös heinähommia. Että todennäköisesti elokuun loma tulee tarpeeseen...











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti