maanantai 9. maaliskuuta 2015

Keväthanget ovat täällä!!

Melkoista haipakkaa on taas mennyt tässä aika! Syy siihen, etten ole ehtinyt päivittää blogia on se, että olen ollut menossa viimeiset pari viikkoa. Pari viikkoa sitten oltiin tyttöjen kanssa viikonloppu Rukalla :käytiin hiihtämässä, shoppailemassa ja juhlimassa. Oli ihanaa päästä vähän tuulettumaan. Mentiin Rukalle Haloo Helsingin vuoksi jolla oli keikka Rukalla. Oli kyllä huippua!


Viime viikolla vietin minihiihtolomaa eli kävin Vaasassa siskon perheen luona kyläilemässä ja Oulussa tapaamassa ystävieni uutta perheenjäsentä. Samalla näin muitakin ystäviä Oulussa.



Eilen ehdittiin pitkästä aikaa viettää aikaa yhdessä M:n kanssa. Käytiin pilkillä (ei tullut saalista) ja sitten kävin vielä hiihtämässä Kaunisharjun kierroksen. Nyt on kyllä kelit niin kohdillaan ettei yksinkertaisesti voi valittaa! Vaasassa ja Oulussa oli melkoiset kurakelit jo, eli oli ihana tulla takaisin tänne, missä on hyvä lumitilanne ja ladut huippukunnossa. Nyt kannattaakin varata äkkiä loma Sallaan jos aikoo tänä talvena vielä hiihtämään! 






Sitten vielä viimeinen kuva: karitsointi on alkanut taas! Vanhimmat karitsat ovat muutaman viikon ikäisiä. Eilen käytiin katsomassa karitsoivia lampaita ja on ne karitsat kyllä söpöjä! Lähiaikoina siis tiedossa lisää kuvia karitsoista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti