sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Talven tuloa

Talvi on saapunut Sallaan! On ollut ihania pakkaspäiviä ja -öitä! Tällä viikolla saatiin yhtenä iltana ihailla upeita revontulia, jotka tanssivat koko taivaan täydeltä! Ei voinut kuin hiljaa onnellisena katsella tätä spektaakkelia! Meikä kyllä tykkää näistä pikkupakkasista, kun aurinko paistaa ja "saa" laittaa toppavaatetta päälle! Joka vuodenajassa on kyllä puolensa. 

Viime viikolla olin Tampereella koulutuksessa, koulutus oli geriatriaan erikoistuville lääkäreille. Oli antoisaa ja tärkeää tavata muita samassa vaiheessa olevia ja vaihtaa ajatuksia. Koulutuksesta tullessani olin täynnä uusia ideoita ja ajatuksia, miten voisimme täällä Sallassa kehittää vanhusten palveluita. Oli myös tärkeää huomata, että meillä on täällä asiat aika hyvin. Tampereelta ajoin vielä Vaasaan siskon perheen luoksi viikonlopuksi. Aika paljon ajamista. M on kiireinen porohommissaan, erotukset ovat vielä kesken. 

Tänä viikonloppuna ystäväni oli käymässä ja eilen käytiin Tuntsalla ihailemassa lumisia maisemia. Ainut vaan, että tuli sen verran lunta, ettemme nähneet kaikkia hienoja maisemia. Käytiin kodalla paistamassa makkarat ja nauttimassa nokipannukahvit. 

joutsenperhe valmistelemassa etelään lähtöä





 



käytiin katsomassa myös pirunkirkkoa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti