sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kuukausi jouluun!

Noniin, nyt olen saanut koristeltua kotia. Kuukauden päästä on jouluaatto, joten mielestäni voi jo ihan hyvin virittäytyä tunnelmaan! Joulu on loppujen lopuksi kuitenkin ohi muutamassa päivässä, joten minä tykkään fiilistellä sitä kunnolla etukäteen. Ja mikä helpottaakaan kaamosta paremmin kuin kynttilät ja valot ja koristeet? Sain eilen laitettua jouluverhot ja Oulusta ostamani tähtivaloverhot ikkunoihin. Lisäksi kaivoin joulutähden laatikosta ja laitoin senkin ikkunaan. Tein myös "valoasetelman" lasiastiaan, johon laitoin siis jouluvalot ja hain pihalta männynoksia ja laitoin mukaan myös joulukuusen koristeita. Mielestäni tuli aika kiva! 

Kävin eilen hiihtämässä ekaa kertaa tälle talvelle. Viskikin oli matkassa ja saldona oli 8 km! Onneksi koira pysähteli  välillä putsailemaan lumia tassuistaan niin sai itsekin hengähtää ja tasailla sykettä. Jospa tässä saisi käytyä säännöllisesti hiihtämässä niin kuntokin kohenisi? Eilen oli kyllä mukava hiihtosää, muutama pakkasaste ja aamupäivällä satanut puuterilumi. Pystyi kotoa asti jo lähtemään suksilla kun pyöräteilläkään ei ollut hiekkoja. Kohta pitää varmaan hommata potkukelkkakin? 

Eilen illalla Jarna tuli käymään ja joimme glögiä ja söimme pipareita ja joulutorttuja. Tänä vuonna Blossa on tehnyt taas uuden glögin, jossa on aivan ihana pullo ja glögikin on mielestäni tosi hyvää. Meillä on kotona myös ostettuna Loimun 2013 glögi, joka odottaa maistelijoitaan. 






Huomenna koittaa taas maanantai ja edessä on paluu töihin. On ollut kyllä mukava miniloma taas! Seuraava loma onkin sitten tammikuun lopulla, jolloin lähdemme 3 viikoksi Aasiaan M:n kanssa! Saas nähä, mitä siitä tulee. Lennot on jo varattuna ja pitäisi pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan tarkempaa ohjelmaa. Meno on siis Bangkokiin ja paluu Hanoista. Tarkoitus on suunnata Bangkokista Pohjois-Thaimaan kautta Laosiin ja sieltä edelleen Vietnamin puolelle. Hiukka alkaa matkakuume jo nousta!

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Viikon päästä saakin sitten avata jo joulukalenterin luukkuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti